Familien Henningsen
Freja - Sheila og Wendy

Freja - Sheila og Wendy

Vi vil starte med at fortælle lidt om os selv og vores familie. Steen er maskinsnedker på HTH Køkkner i Ølgod og Jeanette er sygemeldt. Da vi ikke har nogle børn er det vore hunde der er "børnene" i familien !

Vi har p.t Freja wendy diva samt hector.

I oktober 2007 flyttede vi ud til vores drømmested som består  af en dejlig nedlagt landejendom tilhørende 1 hk. jordsamt 5 1/2hk skov. Her kan vi virkelig få vores drømme ført ud i livet bl.a. er der meget mere plads til hundene og da Steen er inkarneret jæger og hundesportsmand er det bare lige sagen !

I 2002 startede vi Kennel Lykkeager. Steen havde for alvor fået "smag" for at deltage på hundeprøver og Monic var vores første ruhåret hønsehund. Vi synes det var sjovt og spændende at starte et nyt kapitel af vores liv op og havde besluttet at prøve for første gang at få et kuld hvalpe. Sikke et startskud for vi fik 10 superdejlige hvalpe hvoraf Sheila er én af dem. Resten er historie og du/I kan læse meget mere om de næste kuld på de andre sider.

Vi vil fortælle lidt mere om vores hunde og deres sind her på siden og de enkelte hundes resultater har vi skrevet om på siden "Vores Hunde".
 
Vores hunde har stor jagtlyst og marksøget er i høj fart og smuk stil. De har stor vandpassion og udviser stor glæde ved apportering. Schweiss udføres med stor glæde og koncentration. Kort sagt er de alle meget dressurbare, kærlige og glade for børn.
 
Vi opdrætter vores hunde som stueopdræt og derfor er de meget oppe i hænderne på os såvel som vi har børn til at komme at nusse dem. Vi tror på at dette gør dem til rolige og stabile hunde som også egner sig til både at være fremragende jagthunde og familiehunde !

Del siden